غالباً برای حل مشکل فوق به سراغ رشد درآمد می روند و با افزایش 30 درصدی وجوه ناشی از رشد درآمد – رشد درآمد نیز متاثر از تورم است – غافل از اینکه بدهی ها نیز به همان نسبت و هزینه رشد می کنند. طرف ثابت نمی ماند! اما جنبه های دیگری نیز در علل تبعیض وجود دارد.
برخی از آنها تا حدودی بیشتر قابل مشاهده هستند، مانند سطوح بالای بیکاری، که در صورت کاهش، منجر به پیوستن بیشتر بیمه شدگان به صندوق می شود که منجر به درآمد بیشتر و تناسب بهتر برای کارگران نسبت به بازنشستگان می شود. اما این نابرابری شامل وجوه پنهان نیز می شود و آن عدم مدیریت صحیح وجوه موجود است.
در اینجا دو نمونه آورده شده است. برای اینکه گفتمان منحرف نشود سازمان تامین اجتماعی را شاهد خود می دانیم. یکی از دلایل گرانی تولید درمان است. در سناریوی کنونی، بیماران تحت پوشش سازمان های تامین اجتماعی، چه شاغل و چه بازنشسته، اغلب مایلند به پزشکان و کلینیک های مورد نظر خود مراجعه کنند، اما به دلیل نداشتن پوشش بیمه ای کافی مجبور به مراجعه به این مراکز هستند. درمانگاه ها و بیمارستان های سازمان مذکور. این سازمان برای ارائه (تولید) این خدمات درمانی، سرمایهگذاری هنگفتی در ساختمانها و تجهیزات در اقصی نقاط کشور انجام داده و علاوه بر پرداخت هزینههای نگهداری، تعداد زیادی از کادر پزشکی را در حوزههای پزشکی و پیراپزشکی به کار گرفته است. و کارکردهای آنها با وجود این میزان هزینه، بیمه شدگان چندان راضی نیستند زیرا از خدمات مطلوب خود محروم هستند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چرا صندوق های بیمه اجتماعی همواره کم می آورند؟/ با رشد سرمایهگذاری عملا ظرفیت بیمهدهی نیز رشد میکند" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چرا صندوق های بیمه اجتماعی همواره کم می آورند؟/ با رشد سرمایهگذاری عملا ظرفیت بیمهدهی نیز رشد میکند"، کلیک کنید.