معاون فرهنگی و اجتماعی فرجار با اشاره به اینکه 27 آذر روز جهانی عاری از خشونت و افراط گرایی نامگذاری شده است، نوشت: اگر خشم به خوبی کنترل شود باید به یک احساس مفید و لذت بخش تبدیل شود که به انسان کمک کند. مثبت تغییر کنید.
به گزارش هنر مدرسه، سردار منتجرالمهدی با تاکید بر اینکه هر نوع خشونت اعم از کلامی، جسمی و فیزیکی رفتاری آزاردهنده و دردناک است، گفت: این نوع خشونت ها به طور کلی در حال انجام است. نوشت:
این مقوله علاوه بر جسم، باعث درد و رنج قربانیان و کاهش امنیت و آرامش آنها میشود و اگر ریشه در دوران کودکی و نوجوانی داشته باشد، آنقدر مضر است که آثار آن بهعنوان نوعی «حادثه آسیبزا» باقی میماند تا اینکه سالهای آخر زندگی و عمیق هستند
اگرچه سازمان های بین المللی مختلف در چند دهه اخیر با اقدامات پیشگیرانه و مداخله زودهنگام سعی در کاهش میزان خشونت و میزان رفتار خشونت آمیز داشته اند، شواهد و آمار نشان می دهد که میزان رفتار خشونت آمیز (از جنگ و تروریسم تا قتل، تجاوز، نزاع و غیره) هنوز زیاد است.
در حالی که یونیسف گزارش می دهد که صدها میلیون زن (بیش از 370 میلیون زن) قربانی خشونت و آزار جنسی هستند. روشن است که هر خشونتی از این دست نه تنها امنیت عاطفی و اجتماعی بستگان و بازماندگان را مختل می کند، بلکه روح و روان کل جامعه بشری را مختل می کند.
توجه داشته باشید که آمار رفتارهای خشونت آمیز در ایران نیز قابل توجه نیست خشونت و دعوا منجر به ارجاع هزاران نفر به کلانتری ها و مراکز پزشکی قانونی کشور شده است و خشونت در روابط و تعاملات خانوادگی همچنان نگران کننده است.
این در حالی است که خوشبختانه در بازه زمانی 8 ماهه امسال 9 درصد کاهش درگیری ها و درگیری های فردی و جمعی و از سوی دیگر قتل ها 11 درصد کاهش و کشف آنها 9 درصد و 100 درصد افزایش داشته است. موارد قتل نیز کشف شده است.
بدون هیچ گونه اغماض و بدون نیاز به توجیه؛ واضح است که “رویدادهای خشونت آمیز” ریشه در عوامل خرد متعددی دارد که باید به آنها پرداخت. یکی از مهمترین عوامل ضعف «مدیریت هیجان» است. تا زمانی که افراد توانایی مدیریت و کنترل احساسات خود (از جمله ترس، خشم، وحشت و نفرت) را نداشته باشند، نمی توانیم امیدوار باشیم که از خشم و خشونت رهایی داشته باشیم.
دلیل دیگر فقدان «فرهنگ گفتگو» است; متأسفانه برخی از افراد نمی توانند مشکلات شخصی یا تعارضات بین فردی را با صحبت با یکدیگر حل کنند.
کاهش سطح «فضیلت اخلاقی» که موجب صفاتی چون خود محوری، خودخواهی، عدم تحمل و ناتوانی در بخشش می شود، از دیگر عوامل خشم و خشونت است.
«آسیبپذیری تابآوری» و کاهش آستانههای تحمل نیز منجر به این میشود که فرد هر نوع رفتار و گفتار انتقادی و مخالف را بهعنوان تهدید ببیند و با خشم و خشونت واکنش نشان دهد.
در نهایت اگر فضایل اخلاقی در جامعه گسترش یابد و شهروندان مهارت کنترل هیجانات خود را کسب کنند، قطعاً از رفتار خشونت آمیز و کاهش خشم و خشونت، امنیت روحی و روانی هر یک از شهروندان افزایش یافته و موجب شادابی می شود. اراده.”
پایان خبر هنر مدرسه
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کنترل خشم و مسئله بغرنج عدم تاب آوری" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کنترل خشم و مسئله بغرنج عدم تاب آوری"، کلیک کنید.